Мајами: Јелени само два гема против Азаренке!

Јелена Јанковић није успела да се пласира у треће коло турнира у Мајамију пошто је поражена од белоруске тенисерке Викторије Азаренке са 6:1, 6:1.

Тенис 27.03.2015 | 21:00
Мајами: Јелени само два гема против Азаренке!

Након тесно изгубљеног финала у Индијан Велсу, Јелена је покушала да се концетрише и да покаже све што зна, али је белоруске представница играла на највишем нивоу.

Азаренка је изгледала доста свежије на старту сусрета, па је одмах напала сервис српске представнице што је је донело и једну брејк лопту коју је одмах искористила, а нешто касније је и потврдила вођство својим сервисом изгубивши само један поен (0:2).

Јелена је, потом, освојила свој први гем на сусрету, али није могла да изврши притисак на противницу, па је изгубила четири поена у низу (1:3). Јанковићева је била видно уморна и није успевала да се одупре Белорускињи која је потом још једном направила брејк, а до сета је дошла тако што је у седмом гему, при првом ударцу Српкиње, освојила четири поена у низу (1:6).

Било је прилике за Јанковићеву у другој деоници, али није могла да је искористи пошто би при свакој брејк лопти Азаренка сервирала перфектно, тако да је и нервоза уз умор кренула да обузима нашу тенисерку која је веома лако дошла на рубу пораза. Викторија је спасавала још две лопте, укупно девет у мечу, а онда је привела причу крају после гема који је трајао више од 15 минута.

Азаренка у наставку такмичења иде на бољу из сусрета Цветане Пиронкове и Флавије Пенете.

Коментари / 0

Оставите коментар