Majami: Jeleni samo dva gema protiv Azarenke!

Jelena Janković nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u Majamiju pošto je poražena od beloruske teniserke Viktorije Azarenke sa 6:1, 6:1.

Tenis 27.03.2015 | 21:00
Majami: Jeleni samo dva gema protiv Azarenke!

Nakon tesno izgubljenog finala u Indijan Velsu, Jelena je pokušala da se koncetriše i da pokaže sve što zna, ali je beloruske predstavnica igrala na najvišem nivou.

Azarenka je izgledala dosta svežije na startu susreta, pa je odmah napala servis srpske predstavnice što je je donelo i jednu brejk loptu koju je odmah iskoristila, a nešto kasnije je i potvrdila vođstvo svojim servisom izgubivši samo jedan poen (0:2).

Jelena je, potom, osvojila svoj prvi gem na susretu, ali nije mogla da izvrši pritisak na protivnicu, pa je izgubila četiri poena u nizu (1:3). Jankovićeva je bila vidno umorna i nije uspevala da se odupre Beloruskinji koja je potom još jednom napravila brejk, a do seta je došla tako što je u sedmom gemu, pri prvom udarcu Srpkinje, osvojila četiri poena u nizu (1:6).

Bilo je prilike za Jankovićevu u drugoj deonici, ali nije mogla da je iskoristi pošto bi pri svakoj brejk lopti Azarenka servirala perfektno, tako da je i nervoza uz umor krenula da obuzima našu teniserku koja je veoma lako došla na rubu poraza. Viktorija je spasavala još dve lopte, ukupno devet u meču, a onda je privela priču kraju posle gema koji je trajao više od 15 minuta.

Azarenka u nastavku takmičenja ide na bolju iz susreta Cvetane Pironkove i Flavije Penete.

Komentari / 0

Ostavite komentar