МитроГол на раскрсници - отићи или остати у Бриселу?!

Менаџер српског голгетера признао да постоји интерес неколико клубова и да ће са Александровим оцем у Лисабону разговарати о трансферу.

Фудбал 28.03.2015 | 10:00
МитроГол на раскрсници - отићи или остати у Бриселу?!

Очи милиона Срба ће у недељу увече бити упрте у Александра Митровића као највећу наду да ће нека лопта завршити у мрежи Португалаца. Али и очи бројних скаута, менаџера и директора ће на Бенфикином Лужу помно пратити сваки покрет једног од најталентованијих нападача Европе.

Њукаслови емисари су најавили долазак у Лисабон због Митрогола, Бенфика и Порто ће такође скенирати узданицу Орлова, интерес Свонсија је познат од раније, биће ту још клубова…

Митровићев менаџер Ненад Јестровић је у изјави за белгијске медије потврдио да интересовање бројних клубова за његовог клијента и октрио да је заслужио неки велики трансфер.
“Постоји интерес неколико клубова, али још нема конкретне понуде. Отпутоваћу у друштву Александровог оца у Лисабон на меч Португала и Србије. Разговараћемо и о трансферу. Како игра у Андерлехту, Митровић заслужује трансфер у неку од најјачих европских лига. Ипак, не одбијам ни опцију да остане још једну сезону у Андерлехту. Морамо стрпљиво да градимо његову каријеру”, рекао је Јестровић.

Спекулише се да ће Андерлехт наредног лета продати Митровића за чак 20.000.000 евра. У анкети једног Андерлехтовог навијачког интернет портала, чак 88 одсто присталица славног клуба из Брисела се сложило да Митровић треба да буде продат ако стигне таква понуда.

Острвски медији откривају да је Митровић приоритет Њукасла наредног лета и да су у конкуренцији још Александар Лаказет, Андре Пјер Жињак и Бас Дост.

Коментари / 0

Оставите коментар