MitroGol na raskrsnici - otići ili ostati u Briselu?!

Menadžer srpskog golgetera priznao da postoji interes nekoliko klubova i da će sa Aleksandrovim ocem u Lisabonu razgovarati o transferu.

Fudbal 28.03.2015 | 10:00
MitroGol na raskrsnici - otići ili ostati u Briselu?!

Oči miliona Srba će u nedelju uveče biti uprte u Aleksandra Mitrovića kao najveću nadu da će neka lopta završiti u mreži Portugalaca. Ali i oči brojnih skauta, menadžera i direktora će na Benfikinom Lužu pomno pratiti svaki pokret jednog od najtalentovanijih napadača Evrope.

Njukaslovi emisari su najavili dolazak u Lisabon zbog Mitrogola, Benfika i Porto će takođe skenirati uzdanicu Orlova, interes Svonsija je poznat od ranije, biće tu još klubova…

Mitrovićev menadžer Nenad Jestrović je u izjavi za belgijske medije potvrdio da interesovanje brojnih klubova za njegovog klijenta i oktrio da je zaslužio neki veliki transfer.
“Postoji interes nekoliko klubova, ali još nema konkretne ponude. Otputovaću u društvu Aleksandrovog oca u Lisabon na meč Portugala i Srbije. Razgovaraćemo i o transferu. Kako igra u Anderlehtu, Mitrović zaslužuje transfer u neku od najjačih evropskih liga. Ipak, ne odbijam ni opciju da ostane još jednu sezonu u Anderlehtu. Moramo strpljivo da gradimo njegovu karijeru”, rekao je Jestrović.

Spekuliše se da će Anderleht narednog leta prodati Mitrovića za čak 20.000.000 evra. U anketi jednog Anderlehtovog navijačkog internet portala, čak 88 odsto pristalica slavnog kluba iz Brisela se složilo da Mitrović treba da bude prodat ako stigne takva ponuda.

Ostrvski mediji otkrivaju da je Mitrović prioritet Njukasla narednog leta i da su u konkurenciji još Aleksandar Lakazet, Andre Pjer Žinjak i Bas Dost.

Komentari / 0

Ostavite komentar