Опуштени ''Змајеви'' убјеђени у лаган тријумф!

Расположени и увјерени у тријумф, репрезентативци БиХ шетали Андором и одмарали у хотелу. Већина играча вријеме до вечерашњег тренинга, посљедњег пред сутрашњу утакмицу петог кола квалификација за ЕУРО 2016 провела је у шетњи.

Фудбал 28.03.2015 | 09:00
Опуштени ''Змајеви'' убјеђени у лаган тријумф!

Већина фудбалских репрезентативаца Босне и Херцеговине вријеме до вечерашњег тренинга, посљедњег пред сутрашњу утакмицу петог кола квалификација за ЕУРО 2016 провела је у шетњи по Андора ла Вели.

Дио изабраника селектора Мехмеда Баждаревића остао је у монденском хотелу "Парк", у којем су смјештени бх. репрезентативци. Доброг расположења међу популарним "змајевима" не мањка.

Средиштем Андора ла Веле, престонице државице на обронцима планинског масива источних Пиринеја, шетали су заједно и некадашњи саиграчи из сарајевског Жељезничара, голман Ибрахим Шехић, члан Карабаг Агдама, и стопер Един Цоцалић, данас играч белгијског Мехелена.

Обојица су истакла како им је велика част због Баждаревићевог позива, те да се надају да ће оправдати селекторово повјерење. И Шехић и Цоцалић увјерени су у сутрашњи тријумф.

"Нико не сумња да ћемо побиједити овдје. Имамо шансе за пласман на ЕУРО 2016 без обзира на лош старт у квалификацијама. Требамо ићи утакмицу по утакмицу и можемо доћи до циља", сматра Шехић.

И Цоцалић се нада најбољем како у Андори, тако и на концу квалификација. Каже, ни Белгија није отписала БиХ из трке за ЕП.

"Не гледају посебно они на нас, фокусирани су на своје утакмице. Имамо шансе и надамо се најбољем", између осталог казао је Цоцалић.

Репрезентативци БиХ вечерас ће од 18:30 сати тренирати на Националном стадиону, гдје ће сутра од 20:45 одмјерити снаге са аутсајдером у групи Б Андором.

У досадашња четири кола БиХ је сакупила свега два бода, док је Андора без бодова.

Елмир Пилав, секретар стручног штаба фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине често је виђан гост у Андори. Док се активно бавио суђењем, некадашњи интернационални ФИФА арбитар два пута био је делегиран за преткола УЕФА такмичења у којима је на домаћем терену играла Санта Колома, најбољи клуб из Андоре.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xy

28.03.2015 10:12

Само се ви опуштајте, изгубите још и ово...

ОДГОВОРИТЕ