Астролог предвиђа још два пада авиона

Астролог Симеон Атанасовски је датум пада авиона немачке компаније "Џерман вингс", у ком је погинуло 144 путника и шест чланова посаде, промашио за само два дана!

Свијет 27.03.2015 | 17:16
Астролог предвиђа још два пада авиона

Гостујући још пре Нове године у једној телевизијској емисији, Атанасоски је на основу астролошке карте коју је направио за највеће и најзначајније догађаје у Македонији и свету који се очекују 2015, рекао да ће се 26. марта догодити тешка авионска несрећа. Авион немачке компаније заиста се срушио - једино што је пао два дана раније.

Атанасоски је и раније предвиђао сличне несреће и незгоде, и то чак успешно. На пример, предвидео је тачан датум пада "боинга" 747 у Америци 1996. године, потом авионске несреће у Ирану, Румунији… Недавно је поново гостовао у истој ТВ емисији у којој је био предвидео пад немачког авиона да би објаснио како је дошао до кобног датума.

"За предвиђање авионских несрећа прави се неколико веома сложених анализа које због компликованих прорачуна ретко који астролог у свету ради“, вели Симеон Атанасоски.

Он до маја предвиђа још две велике авионске несреће и земљотрес јачине од преко 6 степени Рихтерове скале.
Овај познати македонски астролог крајем 2014. је предвидео и вруће политичко пролеће у Македонији, посебно у марту и априлу. Тада је рекао да ће то бити период афера и политичких превирања, што се данас и дешава после активирања такозваних бомби опозиционе Социјалдемократске странке која је почела да објављује делове прислушкиваних разговора више од 20.000 грађана Македоније.

Извор: ЕПК

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Моц

27.03.2015 17:13

То је могуце да цовјек има развијенију моц запазања.То посједују људи који анализирају прослост и проводе вријеме углавно сами.То су људи цисте савјести цисте дусе.А не као ови астролози сто излудјују овај наивни народ.То би требало забранит и казнит ТВ.пренос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

27.03.2015 17:27

Оце то Оце нема ста!!!Б....О једна!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нес

27.03.2015 17:40

Успесно предвидја несреце !!! Који лик?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

27.03.2015 18:18

А сто не заустави нестеце све са овог свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВидовитаВанга

27.03.2015 18:43

Ех, каква су времена нема шта нагађати. И чорав види, да је сав свет кренуо у провалију: биће потреса, поплава, ратова, падања авиона, удеса, и још више негативних вибрација, које творе вртлог ка апокалипси. Кратко речено- СВЕТ НЕМА БУДУЋНОСТИ

ОДГОВОРИТЕ