Џони: ''Ови'' се играју са Звездом!

Доскорашњи капитен Црвене звезде Никола Мијаиловић рекао је за Б92 да се управа игра клубом после непоштовања одлуке Дисциплинске комисије ФСС.

Фудбал 28.03.2015 | 13:20
Џони: ''Ови'' се играју са Звездом!

То тело је пресудило у корист Мијаиловића у његовом спору са Звездом, пошто су ’црвено-бели’ одлучили да једнострано раскину уговор са њим, а као разлог су навели кршење клупске дисциплине. Међутим, председник фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић рекао је да Мијаиловић више није члан ’црвено-белих’ и да се то неће променити.

„У овој држави ваљда постоје неки закони и више инстанце. Овде није реч о правди, која је на мојој страни, већ најбоље показује како људи који тренутно воде фудбалски клуб Црвена звезда гледају на тај клуб, као своје власништво. Они се у управи играју вођења Црвене звезде. Овај пример вам показује како је клуб доспео у дугове од 50 милиона евра. Ово је разбацивање туђим новцем. Зна се и како и због кога сам ја наводно избачен из клуба. Лични хирови једног човека биће плаћени туђим новцем, а не оних који хоће наводно да ме избаце из екипе. Уосталом, зна се ко је ово писмо састављао, а ко га је потписао“, рекао је Мијаиловић за Б92.

Дисциплинска комисија ФСС је, иначе, пресудила у корист Мијаиловића, уз образложење да одлука клуба нема утемељење у прописима фудбалске организације.

Звезда је пре неколико месеци покренула дисциплински поступак против Мијаиловића због кршења клупске дисциплине и сукоба са Милошем Босанчићем. Међутим, прави разлог зашто је он недуго затим и избачен из тима била су анонимна писма, чији је наводно он потписник, у којима су изнете тешке оптужбе на рачун Звездана Терзића, генералног директора клуба. Уследила је суспензија, затим дисциплински поступак и на крају раскид уговора на штету играча.

Коментари / 0

Оставите коментар