Džoni: ''Ovi'' se igraju sa Zvezdom!

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović rekao je za B92 da se uprava igra klubom posle nepoštovanja odluke Disciplinske komisije FSS.

Fudbal 28.03.2015 | 13:20
Džoni: ''Ovi'' se igraju sa Zvezdom!

To telo je presudilo u korist Mijailovića u njegovom sporu sa Zvezdom, pošto su ’crveno-beli’ odlučili da jednostrano raskinu ugovor sa njim, a kao razlog su naveli kršenje klupske discipline. Međutim, predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da Mijailović više nije član ’crveno-belih’ i da se to neće promeniti.

„U ovoj državi valjda postoje neki zakoni i više instance. Ovde nije reč o pravdi, koja je na mojoj strani, već najbolje pokazuje kako ljudi koji trenutno vode fudbalski klub Crvena zvezda gledaju na taj klub, kao svoje vlasništvo. Oni se u upravi igraju vođenja Crvene zvezde. Ovaj primer vam pokazuje kako je klub dospeo u dugove od 50 miliona evra. Ovo je razbacivanje tuđim novcem. Zna se i kako i zbog koga sam ja navodno izbačen iz kluba. Lični hirovi jednog čoveka biće plaćeni tuđim novcem, a ne onih koji hoće navodno da me izbace iz ekipe. Uostalom, zna se ko je ovo pismo sastavljao, a ko ga je potpisao“, rekao je Mijailović za B92.

Disciplinska komisija FSS je, inače, presudila u korist Mijailovića, uz obrazloženje da odluka kluba nema utemeljenje u propisima fudbalske organizacije.

Zvezda je pre nekoliko meseci pokrenula disciplinski postupak protiv Mijailovića zbog kršenja klupske discipline i sukoba sa Milošem Bosančićem. Međutim, pravi razlog zašto je on nedugo zatim i izbačen iz tima bila su anonimna pisma, čiji je navodno on potpisnik, u kojima su iznete teške optužbe na račun Zvezdana Terzića, generalnog direktora kluba. Usledila je suspenzija, zatim disciplinski postupak i na kraju raskid ugovora na štetu igrača.

Komentari / 0

Ostavite komentar