Мајами: Шесторо Срба данас на терену!

Шесторо српских тенисера у току дана ће се наћи на теренима у Мајамију, а посебно занимљиво биће учешће Новака Ђоковића и Јанка Типсаревића у дублу.

Тенис 27.03.2015 | 16:40
Мајами: Шесторо Срба данас на терену!

Јелена Јанковић, Ана Ивановић и Филип Крајиновић ће играти своје мечеве у синглу, док ће поред Ђоковића и Типсаревића дубл играти и Виктор Троицки.

Од свих српских представника, прва ће се на терену наћи Јанковићева, која око 17.30 по нашем времену игра са Белорускињом Викторијом Азаренком. Њима двема ће то бити 11. међусобни сусрет, а Азаренка тренутно води са 6-4 у победама, од којих је последњу остварила прошле године у Бризбејну.

Ивановићева око 91 часова игра са домаћом тенисерком Ирином Фалкони, која је кроз квалификације дошла до главног жреба. Ана ће се први пут састати са Американком, која тренутно држи 100. место на WТА листи.

Крајиновић последњи излази на терен у синглу, а његов ривал око 20.30 биће Француз Гаел Монфис, са којим се до сада није састајао.

Типсаревић ће у пару са Ђоковићем одиграти свој први меч после 17 месеци, колико је одсуствовао због повреде стопала. Противници ће им бити Швеђанин Роберт Линдстед и Јирген Мелцер из Аустрије, а тај меч ће почети око 20 часова.

Троицки ће у Мајамију играти у пару са Шпанцем Робертом Баутиста-Агутом, против Француза Николе Мауа и Едуарда Роже-Васелана око 17.30.

Коментари / 0

Оставите коментар