Majami: Šestoro Srba danas na terenu!

Šestoro srpskih tenisera u toku dana će se naći na terenima u Majamiju, a posebno zanimljivo biće učešće Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića u dublu.

Tenis 27.03.2015 | 16:40
Majami: Šestoro Srba danas na terenu!

Jelena Janković, Ana Ivanović i Filip Krajinović će igrati svoje mečeve u singlu, dok će pored Đokovića i Tipsarevića dubl igrati i Viktor Troicki.

Od svih srpskih predstavnika, prva će se na terenu naći Jankovićeva, koja oko 17.30 po našem vremenu igra sa Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom. Njima dvema će to biti 11. međusobni susret, a Azarenka trenutno vodi sa 6-4 u pobedama, od kojih je poslednju ostvarila prošle godine u Brizbejnu.

Ivanovićeva oko 91 časova igra sa domaćom teniserkom Irinom Falkoni, koja je kroz kvalifikacije došla do glavnog žreba. Ana će se prvi put sastati sa Amerikankom, koja trenutno drži 100. mesto na WTA listi.

Krajinović poslednji izlazi na teren u singlu, a njegov rival oko 20.30 biće Francuz Gael Monfis, sa kojim se do sada nije sastajao.

Tipsarević će u paru sa Đokovićem odigrati svoj prvi meč posle 17 meseci, koliko je odsustvovao zbog povrede stopala. Protivnici će im biti Šveđanin Robert Lindsted i Jirgen Melcer iz Austrije, a taj meč će početi oko 20 časova.

Troicki će u Majamiju igrati u paru sa Špancem Robertom Bautista-Agutom, protiv Francuza Nikole Maua i Eduarda Rože-Vaselana oko 17.30.

Komentari / 0

Ostavite komentar