Звезду ''боли уво'' за Џонија и ФСС!

У Црвеној звезди се не обазиру на одлуку надлежних органа Фудбалског савеза Србије који су пресудили да је Никола Мијаиловић и даље играч тог клуба. "Није!", каже председник Звезде.

Фудбал 27.03.2015 | 19:00
Звезду ''боли уво'' за Џонија и ФСС!

Није прошло много од одлуке Арбитражне комисије ФСС о статусу Николе Мијаиловића, а већ су се огласили из Црвене звезде.

Председник Фудбалског клуба Црвеназвезда Светозар Мијаиловић рекао је данас да Никола Мијаиловић вишеније играч црвено-белих и да је то коначна одлука.

"Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је већ донео коначну одлуку да Никола Мијаиловић није више члан нашег клуба и ту се неће ништа мењати. Црвена звезда неће више давати изјаве на ову тему с обзиром да је она за нас завршена", рекао је Мијаиловић засајт клуба.

Црвена звезда је раније ове године прво суспендовала, а потом ираскинула уговор са некадашњим капитеном због кршења клупскедисциплине.Мијаиловић је потом тужио клуб, а МОНДО је у четвртак пренео информацију да је добио спор.

Одлуком Арбитражне комисије Фудбалског савеза Србије, доскорашњи леви бек Црвене звезде моћи ће поново да тренира на стадиону "Рајко Митић", што му је било забрањено.

Дакле, он је и даље играч Звезде, јер је одлуком Савеза поништен раскид уговора. Клуб је обавезан и да му плати све плате које би требало да добије током суспензије.

Коментари / 0

Оставите коментар