Zvezdu ''boli uvo'' za Džonija i FSS!

U Crvenoj zvezdi se ne obaziru na odluku nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije koji su presudili da je Nikola Mijailović i dalje igrač tog kluba. "Nije!", kaže predsednik Zvezde.

Fudbal 27.03.2015 | 19:00
Zvezdu ''boli uvo'' za Džonija i FSS!

Nije prošlo mnogo od odluke Arbitražne komisije FSS o statusu Nikole Mijailovića, a već su se oglasili iz Crvene zvezde.

Predsednik Fudbalskog kluba Crvenazvezda Svetozar Mijailović rekao je danas da Nikola Mijailović višenije igrač crveno-belih i da je to konačna odluka.

"Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda je već doneo konačnu odluku da Nikola Mijailović nije više član našeg kluba i tu se neće ništa menjati. Crvena zvezda neće više davati izjave na ovu temu s obzirom da je ona za nas završena", rekao je Mijailović zasajt kluba.

Crvena zvezda je ranije ove godine prvo suspendovala, a potom iraskinula ugovor sa nekadašnjim kapitenom zbog kršenja klupskediscipline.Mijailović je potom tužio klub, a MONDO je u četvrtak preneo informaciju da je dobio spor.

Odlukom Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije, doskorašnji levi bek Crvene zvezde moći će ponovo da trenira na stadionu "Rajko Mitić", što mu je bilo zabranjeno.

Dakle, on je i dalje igrač Zvezde, jer je odlukom Saveza poništen raskid ugovora. Klub je obavezan i da mu plati sve plate koje bi trebalo da dobije tokom suspenzije.

Komentari / 0

Ostavite komentar