Сити баш много жели Анћелотија!

Има рок до 30. априла да се изјасни, а Перез већ бира између Зидана и Клопа! Манчестер Сити је све даље од одбране титуле, у Лиги шампиона поново је доживео неуспех, пехара нема ни на видику... време је за промене.

Фудбал 27.03.2015 | 20:20
Сити баш много жели Анћелотија!

Изгледа да се мисија Карла Анћелотија у мадридском Реалу полако ближи крају! После недавног пораза у Ел класику, односно другом неуспеху у претходна три кола, Краљевски клуб врло је близу тога да и трећу годину заредом остане без титуле у Примери, због чега се у Шпанији већ покренула дискусија о могућем отказу за италијанског стручњака!

Међутим, чак и да добије отказ Карлето неће морати да брине, пошто га на столу већ чека понуда Манчестер Ситија! Према писању угледног италијанског листа Газета дело Спорт у штампаној верзији, Грађани су већ неко време у преговорима са Анћелотијем, пошто су актуелном менаџеру Мануелу Пелегринију припремили „шут карту“, пошто чилеански стручњак губи тло под ногама. Из Лиге шампиона Сити је недавно завршио посао, без било каквог успеха, а готово сигурно ће изгубити и шампионску трку са Челсијем.

Како исти лист наводи, први човек Ситија Калдун Ал Мубарак дао је Анћелотију рок до 30. априла да се изјасни да ли жели да дође на Етихад или не, а како Ас сазнаје, Флорентино Перез ће трофејног италијанског стратега задржати само ако буде трофеја.

Шпански дневник додаје и да контроверзни председник актуелног шампиона Европе размишља кога да постави за наследника - да ли Зинедина Зидана, који ове сезоне има први тренерски ангажман у Кастиљи (другом тиму Реала прим. аут.) или Јиргена Клопа, чија сезона у Дортмунду и није за неку похвалу.

Коментари / 0

Оставите коментар