Siti baš mnogo želi Anćelotija!

Ima rok do 30. aprila da se izjasni, a Perez već bira između Zidana i Klopa! Mančester Siti je sve dalje od odbrane titule, u Ligi šampiona ponovo je doživeo neuspeh, pehara nema ni na vidiku... vreme je za promene.

Fudbal 27.03.2015 | 20:20
Siti baš mnogo želi Anćelotija!

Izgleda da se misija Karla Anćelotija u madridskom Realu polako bliži kraju! Posle nedavnog poraza u El klasiku, odnosno drugom neuspehu u prethodna tri kola, Kraljevski klub vrlo je blizu toga da i treću godinu zaredom ostane bez titule u Primeri, zbog čega se u Španiji već pokrenula diskusija o mogućem otkazu za italijanskog stručnjaka!

Međutim, čak i da dobije otkaz Karleto neće morati da brine, pošto ga na stolu već čeka ponuda Mančester Sitija! Prema pisanju uglednog italijanskog lista Gazeta delo Sport u štampanoj verziji, Građani su već neko vreme u pregovorima sa Anćelotijem, pošto su aktuelnom menadžeru Manuelu Pelegriniju pripremili „šut kartu“, pošto čileanski stručnjak gubi tlo pod nogama. Iz Lige šampiona Siti je nedavno završio posao, bez bilo kakvog uspeha, a gotovo sigurno će izgubiti i šampionsku trku sa Čelsijem.

Kako isti list navodi, prvi čovek Sitija Kaldun Al Mubarak dao je Anćelotiju rok do 30. aprila da se izjasni da li želi da dođe na Etihad ili ne, a kako As saznaje, Florentino Perez će trofejnog italijanskog stratega zadržati samo ako bude trofeja.

Španski dnevnik dodaje i da kontroverzni predsednik aktuelnog šampiona Evrope razmišlja koga da postavi za naslednika - da li Zinedina Zidana, koji ove sezone ima prvi trenerski angažman u Kastilji (drugom timu Reala prim. aut.) ili Jirgena Klopa, čija sezona u Dortmundu i nije za neku pohvalu.

Komentari / 0

Ostavite komentar