Четворо повријеђених на градилишту у Лукавцу

На градилишту Исламског културног центра у Лукавцу јутрос се обрушила скела, а како сазнаје Клиx.ба повријеђена су четири радника.

Босна и Херцеговина 27.03.2015 | 11:38
Четворо повријеђених на градилишту у Лукавцу

Наводно, до инцидента је дошло усљед пада дијела привремене конструкције. Повријеђена су четири радника упослена на извођењу грађевинских радова.

На срећу, смртно страдалих није било. Но, четири радника задобила су теже повреде.

"Примили смо четири особе и у свим случајевима ради се о политраумама односно повредама главе, грудног коша и екстремитета. Једна особа је озбиљније повријеђена но ниједан пацијент није животно угрожен. Само један од повријеђених би заправо требао бити задржан на даљњем лијечењу на Клиничком центру Универзитета у Тузли", казао је за Клиx.ба Аднан Аљукић, дежурни љекар у Хитној помоћи Дома здравља у Лукавцу.

Како сазнаје Клиx.ба на Клиничком центру Универзитета у Тузли задржан је Енвер Синановић и то на Торакалној хирургији усљед повреде ребара.

Неџад Бајрић, Сенад Жигић и Венер Омеровић ће након указане помоћи највјероватније бити пуштени на кућно лијечење.

У МУП-у Тузланског кантона нам је потврђено да је обрушавање скеле полицији пријављено јутрос двадесет минута прије осам сати.

"Према пријави, обрушила се дрвена ограда на куполи објекта и четири особе су повријеђене", казао нам је Изудин Шарић, портпарол МУП-а ТК.

Он је додао и како је полиција обавила увиђај на мјесту догађаја под надзором надлежног тужилаштва.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар