Бањалучанин саслушан због пријетњи Вучићу

Горан Керкез који је у понедељак увече преко Фејсбука упутио претње смрћу премијеру Александру Вучићу јуче је саслушан у полицији у Салцбургу и против њега је поднета кривична пријава за упућивање озбиљне претње, сазнаје “Блиц”.

Србија 27.03.2015 | 07:10
Бањалучанин саслушан због пријетњи Вучићу

- Керкез је саслушан и о томе је направљен извештај који је прослеђен тужилаштву. Он је током саслушања изнео своје виђење и сада је на суду да одлучи о даљем поступку - речено је у Служби за заштиту уставности покрајине Салцбург.

Керкез је после саслушања пуштен из полиције и одмах је наставио да објављује постове на својој фејсбук страни у којима поново прети.

- Београд је интервенисао одмах после мога последњег вређања Вучића и Стефановића. Већ сам давао изјаву полицију. Објаснио сам да спорни пост нисам поставио на свој профил, већ на профил Радомира Почуче са намером да људима скренем пажњу да је жртва српске БИА која жели његово изручење Србији јер се замерио Вучићу. Полицајац се смејао све време. Не знам да ли ће бити суђења, али ако до тога дође, осрамотићу и Вучића и аустријско правосуђе. Вучића као издајника и заштитника криминалаца и тајкуна, а Аустријанце због дугогодишњег кршења мојих људских права с обзиром да се годинама борим са њиховим криминалним и злочиначким правосуђем које крије истину о шверцу оружја из 1991, а у које је била упетљана аустријска служба безбедности... Не знам шта ће се десити, али ко ме познаје зна да нећу одустати и да ћу им се напити крви - објавио је Керкез јуче на Фејсбуку.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Горан Керкез

20.05.2015 20:28

Само вас ГЛЕДАМ!

ОДГОВОРИТЕ