Ана Бекута: Вербић је вишак у просвјети!

Изабраница Милутина Мркоњића је негативно коментарисала министра просвете на снимању „Звезда Гранда“.

Србија 26.03.2015 | 19:09
Ана Бекута: Вербић је вишак у просвјети!

Фолк певачица Ана Бекута је паузу на снимању музичког такмичења, где је чланица жирија, искористила да се озбиљно позабави стањем у просвети и статусом министра Срђана Вербића.

Она је са пријатељем, којег је у мобилном телефону меморисала као Гокси, коментарисала штрајк просветних радника, који је ових дана ескалирао и озбиљно прети да угрози школску годину у Србији.

„Тачан број вишка запослених у просвети је 9.999 плус Вербић!“, гласила је порука коју је Ана послала пријатељу, који се беспоговорно сложио с њом.

Будући да је Бекута констатовала да је министар вишак, очигледно је да сматра да би његова смена добродошла. Ако се узме у обзир да је певачица у дугој вези са политичарем и бившим министром саобраћаја Милутином Мркоњићем, онда не треба да чуди то што је добро упућена у политичке прилике у земљи. С друге стране, вероватно и њу забрињава штрајк просветара па је одлучила да Вербића „отпусти“ СМС-ом.

У жељи да сазнамо шта је то Ану изнервирало код министра просвете, контактирали смо је неколико пута, али она није желела да одговори на наше позиве и поруке.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Анонимус

26.03.2015 20:20

Па треба бре певаљке да нам воде просвету. Није чудо што је црвенокоса Зорка хтела да буде министар за културу. Јадни ми са турбофолком и турским серијама.

ОДГОВОРИТЕ