Рафа у Мајамију: Тешко ћу до титуле!

Трећи тенисер света Рафаел Надал изјавио је да је тешко замислити да ће ове сезоне успети да освоји титулу на Мастерсу у Мајамију.

Тенис 26.03.2015 | 17:40
Рафа у Мајамију: Тешко ћу до титуле!

Надал је већ четири пута играо финале на теренима Ки Бискејна, али никада до сада није успео да подигне трофеј.

Он се ове сезоне вратио после дугог одсуства због повреде колена, а у Мајамију је имао незгоду на тренингу када је пао и повредио зглоб.

„Тешко је данас замислити титулу, али је ово турнир који волим и на којем осећам енергију публике. Ни на једном турниру нисам губио толико финала у низу, али је ово место које је позитивно за мене јер сам много пута био у завршници. Видећемо како ће се ове сезоне све одвијати“, рекао је Надал.

Рафа је имао ’климав’ старт сезоне пре него што је у Индијан Велсу почео да диже форму, па га је неколико поена делило од полуфинала.

„Прошла недеља је била позитивна за мене. Мислим да сам играо добра четири меча, нарочито последњи против тешког противника (Милоша Раонића прим. аут). Био сам спреман да победим, имао сам три меч лопте, много шанси, али није био мој дан. На крају дана, нисам имао ни довољно среће. То је био позитиван пораз, није од оних после којих се вратим у хотел и кажем себи да нисам срећан начином на који сам одиграо. Потпуно је супротно, тај пораз ми је помогао и дао ми самопоуздање“, закључио је Шпанац.

Коментари / 0

Оставите коментар