Rafa u Majamiju: Teško ću do titule!

Treći teniser sveta Rafael Nadal izjavio je da je teško zamisliti da će ove sezone uspeti da osvoji titulu na Mastersu u Majamiju.

Tenis 26.03.2015 | 17:40
Rafa u Majamiju: Teško ću do titule!

Nadal je već četiri puta igrao finale na terenima Ki Biskejna, ali nikada do sada nije uspeo da podigne trofej.

On se ove sezone vratio posle dugog odsustva zbog povrede kolena, a u Majamiju je imao nezgodu na treningu kada je pao i povredio zglob.

„Teško je danas zamisliti titulu, ali je ovo turnir koji volim i na kojem osećam energiju publike. Ni na jednom turniru nisam gubio toliko finala u nizu, ali je ovo mesto koje je pozitivno za mene jer sam mnogo puta bio u završnici. Videćemo kako će se ove sezone sve odvijati“, rekao je Nadal.

Rafa je imao ’klimav’ start sezone pre nego što je u Indijan Velsu počeo da diže formu, pa ga je nekoliko poena delilo od polufinala.

„Prošla nedelja je bila pozitivna za mene. Mislim da sam igrao dobra četiri meča, naročito poslednji protiv teškog protivnika (Miloša Raonića prim. aut). Bio sam spreman da pobedim, imao sam tri meč lopte, mnogo šansi, ali nije bio moj dan. Na kraju dana, nisam imao ni dovoljno sreće. To je bio pozitivan poraz, nije od onih posle kojih se vratim u hotel i kažem sebi da nisam srećan načinom na koji sam odigrao. Potpuno je suprotno, taj poraz mi je pomogao i dao mi samopouzdanje“, zaključio je Španac.

Komentari / 0

Ostavite komentar