Чабриновић: Партизан и Звезда су сад као ''група грађана''!

Иван Чабриновић каже да "наши најбољи клубови тренутно изгледају као група грађана".

Фудбал 26.03.2015 | 18:00
Чабриновић: Партизан и Звезда су сад као ''група грађана''!

Црвена звезда и Партизан су два наша најтрофејнија и најбоља клуба. Чак и данас када су "вечити" у проблемима до гуше, поготово оним финансијске природе и када су одавно престали да важе за озбиљне конкуренте на европском нивоу, црвено и црно бели су и даље неприкосновени у домаћем првенству.

Иако њихова домаинција у Купу Србије није више тако снажна, у првенству се зна ко газдује. Партизан или Црвена звезда.

Али, свако ко реално сагледа ситуацију на две стране Топчидерског брда, долази до једноставног закључка да "вечити" више нису ни сенка клубова који су некада били.

Управо тако, отворено и искрено о њима говори искусни фудбалски стручњак, некадашњи селектор и асистент Ивице Осима на Мундијалу у Италији - Иван Чабриновић.

"Наши најбољи клубови тренутно изгледају као да су група грађана", износи своје мишљење за "Спорт" популарни Чабра.

"Нису Звезда и Партизан више фудбалски гиганти који су некад били. Али, ето, и такви су најбољи у Србији и нови шампион биће или из Љутице Богдана или из Хумске".

По прогнози Чабриновића титула неће мењати власника.

"Партизан је олако изгубио велику бодовну предност. Већ после 'вечитог' дербија замениће места на табели", прогнозира искусни тренер.

За Чабриновића је Чукарички хит првенства и у "брђанима" види неког ко би "вечитима" у најскорије време могао да помрси рачуне: "Чука израста у сјајан тим и клуб", додаје он.

Коментари / 0

Оставите коментар