Čabrinović: Partizan i Zvezda su sad kao ''grupa građana''!

Ivan Čabrinović kaže da "naši najbolji klubovi trenutno izgledaju kao grupa građana".

Fudbal 26.03.2015 | 18:00
Čabrinović: Partizan i Zvezda su sad kao ''grupa građana''!

Crvena zvezda i Partizan su dva naša najtrofejnija i najbolja kluba. Čak i danas kada su "večiti" u problemima do guše, pogotovo onim finansijske prirode i kada su odavno prestali da važe za ozbiljne konkurente na evropskom nivou, crveno i crno beli su i dalje neprikosnoveni u domaćem prvenstvu.

Iako njihova domaincija u Kupu Srbije nije više tako snažna, u prvenstvu se zna ko gazduje. Partizan ili Crvena zvezda.

Ali, svako ko realno sagleda situaciju na dve strane Topčiderskog brda, dolazi do jednostavnog zaključka da "večiti" više nisu ni senka klubova koji su nekada bili.

Upravo tako, otvoreno i iskreno o njima govori iskusni fudbalski stručnjak, nekadašnji selektor i asistent Ivice Osima na Mundijalu u Italiji - Ivan Čabrinović.

"Naši najbolji klubovi trenutno izgledaju kao da su grupa građana", iznosi svoje mišljenje za "Sport" popularni Čabra.

"Nisu Zvezda i Partizan više fudbalski giganti koji su nekad bili. Ali, eto, i takvi su najbolji u Srbiji i novi šampion biće ili iz Ljutice Bogdana ili iz Humske".

Po prognozi Čabrinovića titula neće menjati vlasnika.

"Partizan je olako izgubio veliku bodovnu prednost. Već posle 'večitog' derbija zameniće mesta na tabeli", prognozira iskusni trener.

Za Čabrinovića je Čukarički hit prvenstva i u "brđanima" vidi nekog ko bi "večitima" u najskorije vreme mogao da pomrsi račune: "Čuka izrasta u sjajan tim i klub", dodaje on.

Komentari / 0

Ostavite komentar