Крајиновић: Само храбро на Монфиса!

Српски тенисер каже да ће против Гаела Монфиса, у другом коју Мастерса у Мајамију, учинити све да победи. "Француз је фаворит, али желим да искористим шансу која ми се указала", истиче Крајиновић.

Тенис 26.03.2015 | 14:20
Крајиновић: Само храбро на Монфиса!

Српски тенисер Филип Крајиновићжели да на најбоље могући начин искористиуказану шансу против Француза Гаела Монфиса у другом колу турнира уМајамију.

"Све у свему сам задовољан, играћу у другом колу против Монфиса, у мечу у којем немам шта да изгубим и даћу све од себе. Он је фаворит, али желим да искористим шансу која ми се указала", рекао јеКрајиновић агенцији Бета у Мајамију.

Крајиновић је прошао у друго коло турнира Мастерс серије у Мајамијупошто му је сународник Душан Лајовић предао меч због повреде десног лакта.

"Драго ми је што сам прошао даље, али сам имао много среће јер јеДушан играо боље. Имао сам среће. Много ми је жао што се такозавршило, ми смо једни од најбољих другара. Превише га поштујем,као и он мене", казао је Крајиновић.

Он је истакао да му тешки временски услови у Мајамију дају предност уодносу на већину осталих тенисера, с обзиром на то да је четиригодине тренирао на академији ИМГ у месту Брадентон на Флориди.

"Никоме није лако, много су тешки услови, видите колико људи предаје мечеве. Тренирао сам четири године у сличним условима, тако да имам неког искуства и то ми на неки начин и помаже", рекао јеКрајиновић, тренутно 98. тенисер света.

Дуел Крајиновића и Монфиса у другом колу турнира у Мајамију требалоби да се игра у петак касно увече по средњоевропском времену.

Коментари / 0

Оставите коментар