Krajinović: Samo hrabro na Monfisa!

Srpski teniser kaže da će protiv Gaela Monfisa, u drugom koju Mastersa u Majamiju, učiniti sve da pobedi. "Francuz je favorit, ali želim da iskoristim šansu koja mi se ukazala", ističe Krajinović.

Tenis 26.03.2015 | 14:20
Krajinović: Samo hrabro na Monfisa!

Srpski teniser Filip Krajinovićželi da na najbolje mogući način iskoristiukazanu šansu protiv Francuza Gaela Monfisa u drugom kolu turnira uMajamiju.

"Sve u svemu sam zadovoljan, igraću u drugom kolu protiv Monfisa, u meču u kojem nemam šta da izgubim i daću sve od sebe. On je favorit, ali želim da iskoristim šansu koja mi se ukazala", rekao jeKrajinović agenciji Beta u Majamiju.

Krajinović je prošao u drugo kolo turnira Masters serije u Majamijupošto mu je sunarodnik Dušan Lajović predao meč zbog povrede desnog lakta.

"Drago mi je što sam prošao dalje, ali sam imao mnogo sreće jer jeDušan igrao bolje. Imao sam sreće. Mnogo mi je žao što se takozavršilo, mi smo jedni od najboljih drugara. Previše ga poštujem,kao i on mene", kazao je Krajinović.

On je istakao da mu teški vremenski uslovi u Majamiju daju prednost uodnosu na većinu ostalih tenisera, s obzirom na to da je četirigodine trenirao na akademiji IMG u mestu Bradenton na Floridi.

"Nikome nije lako, mnogo su teški uslovi, vidite koliko ljudi predaje mečeve. Trenirao sam četiri godine u sličnim uslovima, tako da imam nekog iskustva i to mi na neki način i pomaže", rekao jeKrajinović, trenutno 98. teniser sveta.

Duel Krajinovića i Monfisa u drugom kolu turnira u Majamiju trebalobi da se igra u petak kasno uveče po srednjoevropskom vremenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar