Каје ли се ''Специјални'' због овог момка?!

Бајерн наставља да купи све по Немачкој, спремно 50 милиона евра за Де Брујнеа! Уговор који Белгијанац има са Волфсбургом истиче у јуну 2019. године, а Де Брујнеа тренер Бајерна Пеп Гвардиола види као наследника Арјена Робена.

Фудбал 26.03.2015 | 10:00
Каје ли се ''Специјални'' због овог момка?!

Кевин де Брујне (23) одиграо је само три утакмице за Челси код Жозеа Муриња, који га је летос пустио у Волфсбург, где Белгијанац блиста ове сезоне.

Кевин де Брујне није ваљао Челсију, али зато сада блиста у дресу Волфсбурга, а ускоро би могао да обуче дрес најтрофејнијег немачког клуба Бајерна из Минхена.

Тиражни немачки Билд објавио је да су Баварци наводно спремни да за Де Брујнеа “искеширају“ око 50 милиона евра. “Квака“ је у томе што Бајерн изгледа жели са Волфсбургом да закаже трансфер за лето 2016. године.

Уговор који Белгијанац има са Волфсбургом истиче у јуну 2019. године, а Де Брујнеа тренер Бајерна Пеп Гвардиола види као наследника Арјена Робена. Холанђанинов уговор са Бајерном важи до лета 2017. године.

Де Брујне је у Челси дошао 2012. године, али је одиграо само девет утакмица, а био је на позајмици прво у Вердеру пре него што је у јануру 2014. у сличном аранжману дошао у Волфсбург. У међувремену је немачки клуб откупио његов уговор за 22 милиона евра.

Ове сезоне белгијски везиста је за немачки клуб одиграо 38 утакмица и постигао 14 голова, уписао чак 17 асистенција, а Волфсбург је други на табели и пласирао се у четвртфинале Лиге Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар