Kaje li se ''Specijalni'' zbog ovog momka?!

Bajern nastavlja da kupi sve po Nemačkoj, spremno 50 miliona evra za De Brujnea! Ugovor koji Belgijanac ima sa Volfsburgom ističe u junu 2019. godine, a De Brujnea trener Bajerna Pep Gvardiola vidi kao naslednika Arjena Robena.

Fudbal 26.03.2015 | 10:00
Kaje li se ''Specijalni'' zbog ovog momka?!

Kevin de Brujne (23) odigrao je samo tri utakmice za Čelsi kod Žozea Murinja, koji ga je letos pustio u Volfsburg, gde Belgijanac blista ove sezone.

Kevin de Brujne nije valjao Čelsiju, ali zato sada blista u dresu Volfsburga, a uskoro bi mogao da obuče dres najtrofejnijeg nemačkog kluba Bajerna iz Minhena.

Tiražni nemački Bild objavio je da su Bavarci navodno spremni da za De Brujnea “iskeširaju“ oko 50 miliona evra. “Kvaka“ je u tome što Bajern izgleda želi sa Volfsburgom da zakaže transfer za leto 2016. godine.

Ugovor koji Belgijanac ima sa Volfsburgom ističe u junu 2019. godine, a De Brujnea trener Bajerna Pep Gvardiola vidi kao naslednika Arjena Robena. Holanđaninov ugovor sa Bajernom važi do leta 2017. godine.

De Brujne je u Čelsi došao 2012. godine, ali je odigrao samo devet utakmica, a bio je na pozajmici prvo u Verderu pre nego što je u januru 2014. u sličnom aranžmanu došao u Volfsburg. U međuvremenu je nemački klub otkupio njegov ugovor za 22 miliona evra.

Ove sezone belgijski vezista je za nemački klub odigrao 38 utakmica i postigao 14 golova, upisao čak 17 asistencija, a Volfsburg je drugi na tabeli i plasirao se u četvrtfinale Lige Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar