Мариновић - јутрос је био тренер Борца, а вечерас Зрињског!

Винко Мариновић дефинитивно напустио Борац и преузима екипу Зрињског.

Фудбал 25.03.2015 | 20:00
Мариновић - јутрос је био тренер Борца, а вечерас Зрињског!

Винко Мариновић напустио је ФК Борац и у наставку сезоне сједиће на клупи мостарског Зрињског. Млади тренер, који је са Борцем остварио запажене резултате сузних очију напустио је клуб у којем је као и играч стекао пуну афирмацију.

"Тешка срца сигурно одлазим. Није ми лако. Пресудиле су моје спортске амбиције. Желим и ја да се окушам и да видим гдје сам. Знам да неће бити лако, али то је фудбал. Даћу свој максимум. Желим да се захвалим својим играчима, који су имали великог удјела у мом напретку. Желим им много среће. Желим да се захвалим и Управи клуба, која ми је пружила шансу да радим у Борцу и наравно навијачима", рекао је окупљеним новинарима сада већ нови тренер Зрињског.

Према неким најавама Мариновића би требао наслиједити помоћни тренер Зоран Драгишић, који се тренутно налази са репрезентацијом Републике Српске у Грчкој, коју сутра очекује пријатељски меч са Астерасом у Триполису.

МОНДО је контактирао Драгишића, који нам је рекао да је тренутно у Грчкој са репрезенатцијом и да нема коментар док се не врати, те да је максимално концентрисан на сутрашњи меч репрезентације.

У Борцу ипак морају потражити тренера са профи лиценцом.

" Ми смо већ предузели неке мјере. Пријатељски смо се растали са Мариновићем и њему ће врата Борца увијек бити отворена. Желимо му пуно среће. Што се тиче новог тренера основни предослови су профи лиценца. Од Бањалучана је имају Велимир Стојнић и Владо Јагодић, али имамо још опција. До сутра би требали имати новог тренера", рекао је директор клуба Роберт Зрилић.

Коментари / 0

Оставите коментар