Marinović - jutros je bio trener Borca, a večeras Zrinjskog!

Vinko Marinović definitivno napustio Borac i preuzima ekipu Zrinjskog.

Fudbal 25.03.2015 | 20:00
Marinović - jutros je bio trener Borca, a večeras Zrinjskog!

Vinko Marinović napustio je FK Borac i u nastavku sezone sjediće na klupi mostarskog Zrinjskog. Mladi trener, koji je sa Borcem ostvario zapažene rezultate suznih očiju napustio je klub u kojem je kao i igrač stekao punu afirmaciju.

"Teška srca sigurno odlazim. Nije mi lako. Presudile su moje sportske ambicije. Želim i ja da se okušam i da vidim gdje sam. Znam da neće biti lako, ali to je fudbal. Daću svoj maksimum. Želim da se zahvalim svojim igračima, koji su imali velikog udjela u mom napretku. Želim im mnogo sreće. Želim da se zahvalim i Upravi kluba, koja mi je pružila šansu da radim u Borcu i naravno navijačima", rekao je okupljenim novinarima sada već novi trener Zrinjskog.

Prema nekim najavama Marinovića bi trebao naslijediti pomoćni trener Zoran Dragišić, koji se trenutno nalazi sa reprezentacijom Republike Srpske u Grčkoj, koju sutra očekuje prijateljski meč sa Asterasom u Tripolisu.

MONDO je kontaktirao Dragišića, koji nam je rekao da je trenutno u Grčkoj sa reprezenatcijom i da nema komentar dok se ne vrati, te da je maksimalno koncentrisan na sutrašnji meč reprezentacije.

U Borcu ipak moraju potražiti trenera sa profi licencom.

" Mi smo već preduzeli neke mjere. Prijateljski smo se rastali sa Marinovićem i njemu će vrata Borca uvijek biti otvorena. Želimo mu puno sreće. Što se tiče novog trenera osnovni predoslovi su profi licenca. Od Banjalučana je imaju Velimir Stojnić i Vlado Jagodić, ali imamo još opcija. Do sutra bi trebali imati novog trenera", rekao je direktor kluba Robert Zrilić.

Komentari / 0

Ostavite komentar