Љајић о повратку, сукобу са Адвокатом...

Пред меч квалификација за Европско првенство са Португалијом у Лисабону (недеља, 20.45), фудбалер репрезентације Србије Адем Љајић осврнуо се на непријатна искуства из прошлости.

Фудбал 26.03.2015 | 09:20
Љајић о повратку, сукобу са Адвокатом...

О Дику Адвокату, бившем селектору

- Увек ћу се одазвати позиву када га заслужим, не бих пуно причао о Дику Адвокату, јер је он сам одлучио да ме не зове, он је ипак тренер код кога се већ од уторка знало ко ће играти за викенд, а ми остали нисмо имали шансу да се докажемо на тренингу.

О сукобу са Браниславом Ивановићем и Александром Коларовим

- Нормално је да буде нервозе после утакмице коју изгубите, не бих изнео тачно шта се догодило између Банета, Кокија и мене у свлачионици, то можете слободно да питате и њих, али ја могу да потврдим само да није ништа озбиљно.

О новом селектору Радовану Ћурчићу

- Било је разговора са селектором у децембру, он и Саво Милошевић су дошли код мене, био је пријатан разговор, селектор ме је питао да ли имам неких проблема. Рекао сам да немам. На мени је само да играм, није било неких посебних ствари о којима смо разговарали. Не треба сад размишљати о евентуалном неуспеху у Лисабону, морамо ићи хладне главе. Већ дуже време играм на високом нивоу, није ми проблем ни да заиграм на средини, шта год тренер буде тражио од мене.

Подсећамо, проблем у односу са Адвокатом настао је када је Љајић против Француске у октобру прошле године у игру ушао у 85. минуту, а онда је дошло и до расправе са Ивановићем и Коларовим.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Коwалски

26.03.2015 11:35

Не може момак да игра од почетка, јер се тада пјевају химне. Шта с тим, не пјевају је ни посланици у Скупштини Републике Српске. Јака ствар.

ОДГОВОРИТЕ