Ljajić o povratku, sukobu sa Advokatom...

Pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Portugalijom u Lisabonu (nedelja, 20.45), fudbaler reprezentacije Srbije Adem Ljajić osvrnuo se na neprijatna iskustva iz prošlosti.

Fudbal 26.03.2015 | 09:20
Ljajić o povratku, sukobu sa Advokatom...

O Diku Advokatu, bivšem selektoru

- Uvek ću se odazvati pozivu kada ga zaslužim, ne bih puno pričao o Diku Advokatu, jer je on sam odlučio da me ne zove, on je ipak trener kod koga se već od utorka znalo ko će igrati za vikend, a mi ostali nismo imali šansu da se dokažemo na treningu.

O sukobu sa Branislavom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovim

- Normalno je da bude nervoze posle utakmice koju izgubite, ne bih izneo tačno šta se dogodilo između Baneta, Kokija i mene u svlačionici, to možete slobodno da pitate i njih, ali ja mogu da potvrdim samo da nije ništa ozbiljno.

O novom selektoru Radovanu Ćurčiću

- Bilo je razgovora sa selektorom u decembru, on i Savo Milošević su došli kod mene, bio je prijatan razgovor, selektor me je pitao da li imam nekih problema. Rekao sam da nemam. Na meni je samo da igram, nije bilo nekih posebnih stvari o kojima smo razgovarali. Ne treba sad razmišljati o eventualnom neuspehu u Lisabonu, moramo ići hladne glave. Već duže vreme igram na visokom nivou, nije mi problem ni da zaigram na sredini, šta god trener bude tražio od mene.

Podsećamo, problem u odnosu sa Advokatom nastao je kada je Ljajić protiv Francuske u oktobru prošle godine u igru ušao u 85. minutu, a onda je došlo i do rasprave sa Ivanovićem i Kolarovim.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kowalski

26.03.2015 11:35

Не може момак да игра од почетка, јер се тада пјевају химне. Шта с тим, не пјевају је ни посланици у Скупштини Републике Српске. Јака ствар.

ODGOVORITE