СРС: Влада Српске мора поднијети оставку

„Честитка“ коју је актуелна власт у Републици Српској, поводом 100 дана од избора Владе, на чијем је формално челу Жељка Цвијановић, упутила грађанима и привреди у виду поскупљења електричне енергије, је дрзак и безобразан удар на ионако угрожену егзистенцију опљачканог народа - саопштено је из Српске радикалне странке Републике Српске.

Република Српска 25.03.2015 | 15:40
СРС: Влада Српске мора поднијети оставку

Уколико се, како наводе, намјере режима Милорада Додика, о поскупљену струје остваре, а да ће тако бити потврђује и одлука Регулаторне комисије за енергетику РС о покретању тарифног поступка, грађани ће већ од јуна плаћати девет одсто скупљу електричну енергију.

-Јасно је, да ће се преко леђа грађана пребити и најављено поскупљење електричне енергије привреди до чак 19 одсто, јер ће то неминовно изазвати и раст цијена свакодневних животних потреба становништва. Поскупљењем струје привреди у воду падају сва обећања власти о њеном растерећењу, као и сва друга обећања о бољем и лакшем животу грађана РС - наводе из СРС РС.

Када би занемарили и све друге, како додају, немјерљиве штете Републици Српској и њеним грађанима и сва неиспуњена обећања ове власти, онда би и ово безобзирно поскупљење струје био довољан разлог да оваква Влада одмах поднесе оставку.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

радикали

25.03.2015 15:47

Најмање Ви имате право да нешто говорите.На изборима сте се провукли,а од Вас никакве користи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

25.03.2015 23:14

Није тачно да нису ништа радили,задуживали су РС и вјероватно радили оно што најбоље знају ..... , КАМО СРЕЋЕ ДА НИСУ НИШТА РАДИЛИ.