SRS: Vlada Srpske mora podnijeti ostavku

„Čestitka“ koju je aktuelna vlast u Republici Srpskoj, povodom 100 dana od izbora Vlade, na čijem je formalno čelu Željka Cvijanović, uputila građanima i privredi u vidu poskupljenja električne energije, je drzak i bezobrazan udar na ionako ugroženu egzistenciju opljačkanog naroda - saopšteno je iz Srpske radikalne stranke Republike Srpske.

Republika Srpska 25.03.2015 | 15:40
SRS: Vlada Srpske mora podnijeti ostavku

Ukoliko se, kako navode, namjere režima Milorada Dodika, o poskupljenu struje ostvare, a da će tako biti potvrđuje i odluka Regulatorne komisije za energetiku RS o pokretanju tarifnog postupka, građani će već od juna plaćati devet odsto skuplju električnu energiju.

-Jasno je, da će se preko leđa građana prebiti i najavljeno poskupljenje električne energije privredi do čak 19 odsto, jer će to neminovno izazvati i rast cijena svakodnevnih životnih potreba stanovništva. Poskupljenjem struje privredi u vodu padaju sva obećanja vlasti o njenom rasterećenju, kao i sva druga obećanja o boljem i lakšem životu građana RS - navode iz SRS RS.

Kada bi zanemarili i sve druge, kako dodaju, nemjerljive štete Republici Srpskoj i njenim građanima i sva neispunjena obećanja ove vlasti, onda bi i ovo bezobzirno poskupljenje struje bio dovoljan razlog da ovakva Vlada odmah podnese ostavku.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

radikali

25.03.2015 16:47

Najmanje Vi imate pravo da nešto govorite.Na izborima ste se provukli,a od Vas nikakve koristi.

ODGOVORITE
Name

Brod

26.03.2015 00:14

Nije tačno da nisu ništa radili,zaduživali su RS i vjerovatno radili ono što najbolje znaju ..... , KAMO SREĆE DA NISU NIŠTA RADILI.