Потрага за благом "земунског клана"

Мештани сурчинског насеља Радиофар решили су да пронађу благо "Земунског клана" које је наводно 2002. године закопано у шуми у близини аеродрома "Никола Тесла"

Србија 25.03.2015 | 12:45
Потрага за благом "земунског клана"

У сурчинском насељу Радиофар настала је права “златна грозница”, након што је Тужилаштво за организовани криминал потврдило да покреће истрагу о 22 милиона евра и десет килограма злата које су пре 12 година “земунци” закопали у шуми.

Бројни мештани су се бацили у потрагу за “Шиптаровим кешом”, пишу београдски медији.

– Ви како хоћете, а ја сам већ почео с копањем! Ако нађем те силне паре, одмах ћу да их поделим сиротињи. Ред је да тај прљави кеш напокон оде у праве руке. Свима ћу да дам, осим фамилији, јер нас је много…. – каже Срећко Павловић, који живи недалеко од аеродрома “Никола Тесла” и додаје да би, уколико пронађе новац, за себе узео 15.000 евра.

Његов пријатељ и комшија Миле Кнежевић наводи да је вољан да окуша срећу и крену у потагу за мафијашким новцем.

– Пре ћу је наћи те паре него Срећко! Људи, ја знам тачну локацију! Видећете, кад дође полиција неће ништа наћи – рекао је Кнежевић кроз осмех.

Према причи Војислава Медића, који живи између два шумарка у којима су наводно закопани ти милиони, већ годинама ту долазе “трагачи” са свих страна Србије.

– Већ четири-пет година с времена на време се појаве неки са оним детекторима за метал. Ал’ никад нисам чуо да је ико од њих имао среће с тим… Ја нисам ишао да копам, верујете, једва риљам и своју башту, камоли да идем по шумама – рекао је Медић.

(Информер)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

25.03.2015 11:49

КОЈИ ЛУД СВИЈЕТ... МОЖДА И ОВИ ИЗ СНСД-а НА ЧЕЛУ СА ЖЕЉКОМ ТРЕБА ДА ПОЧНУ ДА КОПАЈУ, ЈЕР 22 МИЛИОНА ЕВРА ЈЕ ТАМАН ОНОЛИКО КОЛИКО ЈЕ ТРЕБАО ДА ИЗНОСИ "МАЛИ", МИСЛИМ РУСКИ КРЕДИТ... ХА, ХА, ХА - БУШИ, ХА, ХА, ХА, - БУШИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

25.03.2015 13:49

СВУ ВЛАДУ НА ЧЕЛУ СА ЖЕЉКИЦОМ ОПРЕМИТИ СА ЛОПАТАМА И У ЗЕМУН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаја

25.03.2015 13:53

Требали су им слагат да је у некој њиви да неком јаднику прекопају да не плаца трактор

ОДГОВОРИТЕ