Potraga za blagom "zemunskog klana"

Meštani surčinskog naselja Radiofar rešili su da pronađu blago "Zemunskog klana" koje je navodno 2002. godine zakopano u šumi u blizini aerodroma "Nikola Tesla"

Srbija 25.03.2015 | 12:45
Potraga za blagom "zemunskog klana"

U surčinskom naselju Radiofar nastala je prava “zlatna groznica”, nakon što je Tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo da pokreće istragu o 22 miliona evra i deset kilograma zlata koje su pre 12 godina “zemunci” zakopali u šumi.

Brojni meštani su se bacili u potragu za “Šiptarovim kešom”, pišu beogradski mediji.

– Vi kako hoćete, a ja sam već počeo s kopanjem! Ako nađem te silne pare, odmah ću da ih podelim sirotinji. Red je da taj prljavi keš napokon ode u prave ruke. Svima ću da dam, osim familiji, jer nas je mnogo…. – kaže Srećko Pavlović, koji živi nedaleko od aerodroma “Nikola Tesla” i dodaje da bi, ukoliko pronađe novac, za sebe uzeo 15.000 evra.

Njegov prijatelj i komšija Mile Knežević navodi da je voljan da okuša sreću i krenu u potagu za mafijaškim novcem.

– Pre ću je naći te pare nego Srećko! Ljudi, ja znam tačnu lokaciju! Videćete, kad dođe policija neće ništa naći – rekao je Knežević kroz osmeh.

Prema priči Vojislava Medića, koji živi između dva šumarka u kojima su navodno zakopani ti milioni, već godinama tu dolaze “tragači” sa svih strana Srbije.

– Već četiri-pet godina s vremena na vreme se pojave neki sa onim detektorima za metal. Al’ nikad nisam čuo da je iko od njih imao sreće s tim… Ja nisam išao da kopam, verujete, jedva riljam i svoju baštu, kamoli da idem po šumama – rekao je Medić.

(Informer)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

GASTARBAJTER

25.03.2015 11:49

KOJI LUD SVIJET... MOŽDA I OVI IZ SNSD-a NA ČELU SA ŽELJKOM TREBA DA POČNU DA KOPAJU, JER 22 MILIONA EVRA JE TAMAN ONOLIKO KOLIKO JE TREBAO DA IZNOSI "MALI", MISLIM RUSKI KREDIT... HA, HA, HA - BUŠI, HA, HA, HA, - BUŠI

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

25.03.2015 13:49

SVU VLADU NA ČELU SA ŽELJKICOM OPREMITI SA LOPATAMA I U ZEMUN.

ODGOVORITE
Name

jaja

25.03.2015 13:53

Trebali su im slagat da je u nekoj njivi da nekom jadniku prekopaju da ne placa traktor

ODGOVORITE