Видео: Хрват спасао Србина линча у Албанији!!!

Цаковића Хрват спасао линча, бивши голман Звезде Албанију напустио под пратњом полиције! Играч Аполоније, Ервиса Каје, упоредио Цаковића са Иваном Богдановим!

Фудбал 25.03.2015 | 23:00
Видео: Хрват спасао Србина линча у Албанији!!!

Некадашњи голман Црвене звезде Вилсон Цаковић преживео је насртај албанских екстремиста захваљујући Хрвату! Чувар мреже Аполоније из Фјера који је на мечу албанског првенства згужвао великоалбанску заставу захвалио је у разговору за Информер члану Тиране Томиславу Бушићу.

Као што је познато, Цаковић је усред првенственог меча од једног хулигана који је утрчао на терен отео заставу на којој је писало „Нема Албаније без Косова и Чамерије“ (Албанци северни део Грчке називају Чамеријом прим. аут.). Био је то знак за почетак драме на терену.
„На мене су се окомили моји саиграчи и наши навијачи, који су ме до тада обожавали и проглашавали најбољим играчем. Наравно, нашао сам се на мети играча и навијача Тиране, којих је било око 3.000. Изненадило ме је што су се играчи оба клуба окомила на мене и не знам како би се све завршило да није било хрватског фудбалера Бушића који није дозвољвао да ми приђу“, поручио је Цаковић за Информер.

Млади голман брзо је напустио стадион под пратњом полиције.
„Полиција ме је отпратила до хотела. Сутрадан сам са још двојицом српских фудбалера Ђорђем Ђорђевићем и Марком Рајковићем кренуо под пратњом полиције ка Србији. Још раније смо планирали да паузу у првенству проведемо у Србији, али нисмо очекивали да ће полиција морати да нас прати. Сумњам да ћу после свега каријеру наставити у Аполонији“, додао је Цаковић.

Очигледно је да је некадашњи голман Црвене звезде персона нон грата у том клубу. Томе у прилог и речи његовог саиграча Ервиса Каје. Он је Цаковића упоредио са Иваном Богдановим.
„Дуго познајем Цаковића и овако нешто сам очекивао од њега. Дошао је тренутак и он се показао. Цаковићев национализам сам видео први пут после меча у Београду између Србије и Албаније. Подржавао је све што се тамо десило. Он се сада понашао као онај њихов Богданов“, рекао је Каја, а преноси Курир

Коментари / 0

Оставите коментар