Video: Hrvat spasao Srbina linča u Albaniji!!!

Cakovića Hrvat spasao linča, bivši golman Zvezde Albaniju napustio pod pratnjom policije! Igrač Apolonije, Ervisa Kaje, uporedio Cakovića sa Ivanom Bogdanovim!

Fudbal 25.03.2015 | 23:00
Video: Hrvat spasao Srbina linča u Albaniji!!!

Nekadašnji golman Crvene zvezde Vilson Caković preživeo je nasrtaj albanskih ekstremista zahvaljujući Hrvatu! Čuvar mreže Apolonije iz Fjera koji je na meču albanskog prvenstva zgužvao velikoalbansku zastavu zahvalio je u razgovoru za Informer članu Tirane Tomislavu Bušiću.

Kao što je poznato, Caković je usred prvenstvenog meča od jednog huligana koji je utrčao na teren oteo zastavu na kojoj je pisalo „Nema Albanije bez Kosova i Čamerije“ (Albanci severni deo Grčke nazivaju Čamerijom prim. aut.). Bio je to znak za početak drame na terenu.
„Na mene su se okomili moji saigrači i naši navijači, koji su me do tada obožavali i proglašavali najboljim igračem. Naravno, našao sam se na meti igrača i navijača Tirane, kojih je bilo oko 3.000. Iznenadilo me je što su se igrači oba kluba okomila na mene i ne znam kako bi se sve završilo da nije bilo hrvatskog fudbalera Bušića koji nije dozvoljvao da mi priđu“, poručio je Caković za Informer.

Mladi golman brzo je napustio stadion pod pratnjom policije.
„Policija me je otpratila do hotela. Sutradan sam sa još dvojicom srpskih fudbalera Đorđem Đorđevićem i Markom Rajkovićem krenuo pod pratnjom policije ka Srbiji. Još ranije smo planirali da pauzu u prvenstvu provedemo u Srbiji, ali nismo očekivali da će policija morati da nas prati. Sumnjam da ću posle svega karijeru nastaviti u Apoloniji“, dodao je Caković.

Očigledno je da je nekadašnji golman Crvene zvezde persona non grata u tom klubu. Tome u prilog i reči njegovog saigrača Ervisa Kaje. On je Cakovića uporedio sa Ivanom Bogdanovim.
„Dugo poznajem Cakovića i ovako nešto sam očekivao od njega. Došao je trenutak i on se pokazao. Cakovićev nacionalizam sam video prvi put posle meča u Beogradu između Srbije i Albanije. Podržavao je sve što se tamo desilo. On se sada ponašao kao onaj njihov Bogdanov“, rekao je Kaja, a prenosi Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar