Ово је Какиних најбољих 11...

Роналдо другачији од свих, Роналдињо пре Месија! "Он је геније. Може да уради све са лоптом“, рекао је Бразилац.

Фудбал 25.03.2015 | 15:20
Ово је Какиних најбољих 11...

Највише из Милана и углавном Бразилци – то је избор Какиних најбољих једанаест! Бразилац је, попут многих других асова, изабрао идеални тим, а интересантно је да нема Лионела Месија.

Кака се одлучио на формацију 4-3-3: на голу Дида, по боковима Кафу и Роберто Карлос, на штоперским позицијама Алесандро Неста и Паоло Малдини, испред њих Андреа Пирло, Зинедин Зидан и Андрес Инијеста, а у нападу Кристијано Роналдо, Зуба Роналдо и Роналдињо.

„Од Кафуа сам доста научио. Два пута је освојио Мундијал и Лигу шампиона, а и даље је имао мотивацију да тренира сваки дан. Неста је увек знао да се позиционира и како да се креће, а и шта ће противник да уради. Малдини је освојио четири Лиге шампиона, седам пута Серију А, а увек је долазио први и остајао последњи на тренигну“, нагласио је Кака.

За Роберта Карлоса је рекао да је био брз и да је изводио невероватне слободне ударце, за Пирла да је знао да "види" целу акцију пре него што она започне, за Зидана да је у фудбалу радио немогуће и нереалне ствари, а за Инијесту да је на терену чинио да ствари буду тако једноставне.

„Зубу Роналда сам обожавао. Један од најбољих нападача у историји овог спорта. Другачији од свих. Његова брзина, дриблинг, кретање и финиш... Играо сам против Месија, али Роналдињо је мој коначан избор. Он је геније. Може да уради све са лоптом“, закључио је Кака.

Коментари / 0

Оставите коментар