Ovo je Kakinih najboljih 11...

Ronaldo drugačiji od svih, Ronaldinjo pre Mesija! "On je genije. Može da uradi sve sa loptom“, rekao je Brazilac.

Fudbal 25.03.2015 | 15:20
Ovo je Kakinih najboljih 11...

Najviše iz Milana i uglavnom Brazilci – to je izbor Kakinih najboljih jedanaest! Brazilac je, poput mnogih drugih asova, izabrao idealni tim, a interesantno je da nema Lionela Mesija.

Kaka se odlučio na formaciju 4-3-3: na golu Dida, po bokovima Kafu i Roberto Karlos, na štoperskim pozicijama Alesandro Nesta i Paolo Maldini, ispred njih Andrea Pirlo, Zinedin Zidan i Andres Inijesta, a u napadu Kristijano Ronaldo, Zuba Ronaldo i Ronaldinjo.

„Od Kafua sam dosta naučio. Dva puta je osvojio Mundijal i Ligu šampiona, a i dalje je imao motivaciju da trenira svaki dan. Nesta je uvek znao da se pozicionira i kako da se kreće, a i šta će protivnik da uradi. Maldini je osvojio četiri Lige šampiona, sedam puta Seriju A, a uvek je dolazio prvi i ostajao poslednji na trenignu“, naglasio je Kaka.

Za Roberta Karlosa je rekao da je bio brz i da je izvodio neverovatne slobodne udarce, za Pirla da je znao da "vidi" celu akciju pre nego što ona započne, za Zidana da je u fudbalu radio nemoguće i nerealne stvari, a za Inijestu da je na terenu činio da stvari budu tako jednostavne.

„Zubu Ronalda sam obožavao. Jedan od najboljih napadača u istoriji ovog sporta. Drugačiji od svih. Njegova brzina, dribling, kretanje i finiš... Igrao sam protiv Mesija, ali Ronaldinjo je moj konačan izbor. On je genije. Može da uradi sve sa loptom“, zaključio je Kaka.

Komentari / 0

Ostavite komentar