"Досије X" се враћа на мале екране!

Тринаест година након завршетка серије, на мале екране уз благослов ТВ мреже Фоx враћају се непоновљиви "Досјеи X" (Тхе X Филес).

Свијет 24.03.2015 | 20:20
"Досије X" се враћа на мале екране!

Фоx је објавио да ће се серија вратити на љето у облику шест епизода, а највећи фанови моћи ће уживати у наставку приче агената ФБИ-ја Фоxа Мулдера и Дане Сцуллy које утјеловљују Давид Дуцховнy и Гиллиан Андерсон.

Повратак "Досјеа X" је посљедњи у низу примјера оживљавања некадашњих емисија и серија које још имају итекако живу базу фанова. Међу познатим серијама које најављују повратак налазе се "Тwин Пеакс" и "24".

"Досјеи X“ су дебитовали 1993. године, серија је освојила 16 награда Еммy и пет Златних глобуса. 2002. године емитована је посљедња епизода, а поред главних ликова свој повратак обезбједио је и гјавни продуцент Цхрис Цартер.

"'Досјеи X' нису само серије, то је свјетски феномен који је обликовао поп културу. Мало је серија на свијету које су успјеле окупити тако вјерне фанове, а ми ћемо им ускоро донијети ново поглевље које су дуго чекали", рекли су заједничкој изјави директори Фоxа Дана Wалден и Гарy Неwман.

Коментари / 0

Оставите коментар