Вучићу пријете путем друштвених мрежа!

Такозвана организација "Црна рука Србија" објавила је на свом фејсбук профилу да организује јавни лов на премијера Александра Вучића, који је, како наводе - покушао да се преко БИА освети Радомиру Почучи, преноси Тањуг.

Србија 24.03.2015 | 18:11
Вучићу пријете путем друштвених мрежа!

У претећем обавештењу уз увреде на рачун премијера, "Црна рука Србија" саопштава да "је у сврху његове физичке ликвидације мобилисано сво људство и средства које стоје на располагању тој организацији".

Радомир Почуча, некадашњи водитељ ТВ Пинк и добровољац ухапшен је 17. марта на ратишту у Украјини, које контролишу проруске снаге.

 

Министар Небојша Стефановић изјавио је да је Одељење за високотехнолошки криминал почело истрагу о претњама убиством упућеним премијеру Александру Вучићу.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ма

24.03.2015 18:09

Не брине се ни он за мене .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

24.03.2015 18:33

Ма обичне глупости. Човјек воли да буде стално у центру пажње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ј&Ј

24.03.2015 21:18

Све је могуће на Балкану код нас је скупља крава него живот нечији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

25.03.2015 10:03

Ако стварно у 21.вијеку.А нарочито послије историје из које нисмо по овоме ништа научили.Ако у мојој Србији има људи који прете врху државе Србије.Прете на овакав начин. Лично сам згрожен и разочаран.Ако ови тзв."Патриоти" у Србији постоје.Нама више у Србском народу непријатељи и не требају. Довољни су они,који пријете на овај нецивилизацијски начин. Желим свим добрим људима свако лично и продично добро и МИРАН САН. ИСКРЕНО И ПОШТЕНО. Ђорђе

ОДГОВОРИТЕ