Vučiću prijete putem društvenih mreža!

Takozvana organizacija "Crna ruka Srbija" objavila je na svom fejsbuk profilu da organizuje javni lov na premijera Aleksandra Vučića, koji je, kako navode - pokušao da se preko BIA osveti Radomiru Počuči, prenosi Tanjug.

Srbija 24.03.2015 | 18:11
Vučiću prijete putem društvenih mreža!

U pretećem obaveštenju uz uvrede na račun premijera, "Crna ruka Srbija" saopštava da "je u svrhu njegove fizičke likvidacije mobilisano svo ljudstvo i sredstva koje stoje na raspolaganju toj organizaciji".

Radomir Počuča, nekadašnji voditelj TV Pink i dobrovoljac uhapšen je 17. marta na ratištu u Ukrajini, koje kontrolišu proruske snage.

 

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je Odeljenje za visokotehnološki kriminal počelo istragu o pretnjama ubistvom upućenim premijeru Aleksandru Vučiću.

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ma

24.03.2015 18:09

Ne brine se ni on za mene .

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

24.03.2015 18:33

Ma obične gluposti. Čovjek voli da bude stalno u centru pažnje.

ODGOVORITE
Name

J&J

24.03.2015 21:18

Sve je moguće na Balkanu kod nas je skuplja krava nego život nečiji.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

25.03.2015 10:03

Ako stvarno u 21.vijeku.A naročito poslije istorije iz koje nismo po ovome ništa naučili.Ako u mojoj Srbiji ima ljudi koji prete vrhu države Srbije.Prete na ovakav način. Lično sam zgrožen i razočaran.Ako ovi tzv."Patrioti" u Srbiji postoje.Nama više u Srbskom narodu neprijatelji i ne trebaju. Dovoljni su oni,koji prijete na ovaj necivilizacijski način. Želim svim dobrim ljudima svako lično i prodično dobro i MIRAN SAN. ISKRENO I POŠTENO. Đorđe

ODGOVORITE