Виља ''плива преко океана'' за 100. меч!

Виља, спреми се да пливаш преко Атлантика! Дел Боске поручио: Заслужио је 100. меч у дресу Фурије! Ипак, Виља није уврштен у тим за меч квалификација за првенство Европе 2016. против Украјине, као и за пријатељску утакмицу против Холандије четири дана касније.

Фудбал 24.03.2015 | 21:00
Виља ''плива преко океана'' за 100. меч!

Репрезентативна каријера Давида Виље није завршена и он би могао да се врати у национални тим, рекао је селектор фудбалске репрезентације Шпаније Висенте дел Боске. Тридесеттрогодишњи Виља, од ове сезоне фудбалер Њујорк Ситија, постигао је за репрезетацију Шпаније рекордних 59 голова на 97 утакмица и претпостављало се да је он прошле године после фијаска на Мундијалу у Бразилу завршио каријеру у националном дресу.

Ипак, он сам никада изричито није рекао да више неће играти за Црвену фурију, преноси агенција Ројтерс. Виља је раније овог месеца постигао свој први гол за нови клуб Њујорк Сити у победи од 2:0 против Њу Енгланда.

Дел Боске је за шпански радио рекао да Виља има шансу да оствари и 100. наступ за репрезентацију, као и да "нема ничег лошег у томе што жели да награди неког ко је учинио толико тога за нацонални тим".

Голови бившег нападача Валенсије и Барселоне били су кључни у тријумфу Шпаније на шампионату Европе 2008, као и на Мундијалу 2010, док је првенство Европе 2012. пропустио због повреде.
"Има изузетака и један од њих је Давид", рекао је Дел Боске.

Виља није уврштен у тим за меч квалификација за првенство Европе 2016. против Украјине, као и за пријатељску утакмицу против Холандије четири дана касније.

Виља је пре неколико дана за шпански радио изјавио да би у случају да га Дел Боске позове у репрезентацију "пливајући отишао за Шпанију".

Коментари / 0

Оставите коментар