Партизан одложио одлуку о Николићу за сутра!

Да ли ће Партизан сменити Марка Николића са места тренера и ако хоће ко ће га наследити? Зоран Милинковић је опет "извисио", сазнаје "Спортски журнал". УО Партизана у среду.

Фудбал 24.03.2015 | 19:00
Партизан одложио одлуку о Николићу за сутра!

Турбулентно је у ФК Партизан. Готово је стално тако.

У понедељак поподне београдска чаршија брујала је о томе како су челници Партизана преломили - Марко Николић ће бити смењен са места тренера. Исто тако, као већ готова ствар причало се о томе како ће уместо Николића доћи "вечити кандидат" Зоран Милинковић, садашњи тренер Вождовца, као и да је тај клуб већ почео да тражи новог шефа стручног штаба.

"Спортски журнал" је у данашњем штампаном издању објавио чланак под насловом "Милинковић наслеђује Николића", али у уторак пре подне, исти медиј је на свом wеб сајту објавио да је "Милинковић опет извисио".

Милинковић је у понедељак виђен са председником Партизана Зораном Поповићем у једном београдском ресторану, што је навело на закључак да је договор "пао". Али, према сазнањима листа, Милинковић није прошао на седници Секретаријата клуба.

Није тајна да навијачи Партизана, у већини, не желе Милинковића на месту тренера, између осталог и због његове епизоде у Војводини када је повукао екипу са терена у финалу Купа Србије баш против Партизана.

Али, велико је питање да ли је управа црно-белих "одиграла" онако како су навијачи желели или је реч о неким другим стварима. Склони смо да верујемо да реч навијача није одиграла пресудну улогу. Наравно, ако је све ово тачно.

Љубинко Друловић, некадашњи играч Партизана, који је словио за кандидата, тврди да га нико није контактирао из клуба.

У медијима се помиње и име Мирослава Ђукића, али он је давно изјавио да не жели да се враћа у српски фудбал.

Више од овога требало би да буде познато у уторак увече (требало би да заседа Секретаријат Партизана - најуже руководство), а дан касније, дакле у среду биће одржана седница Управног одбора клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар