Partizan odložio odluku o Nikoliću za sutra!

Da li će Partizan smeniti Marka Nikolića sa mesta trenera i ako hoće ko će ga naslediti? Zoran Milinković je opet "izvisio", saznaje "Sportski žurnal". UO Partizana u sredu.

Fudbal 24.03.2015 | 19:00
Partizan odložio odluku o Nikoliću za sutra!

Turbulentno je u FK Partizan. Gotovo je stalno tako.

U ponedeljak popodne beogradska čaršija brujala je o tome kako su čelnici Partizana prelomili - Marko Nikolić će biti smenjen sa mesta trenera. Isto tako, kao već gotova stvar pričalo se o tome kako će umesto Nikolića doći "večiti kandidat" Zoran Milinković, sadašnji trener Voždovca, kao i da je taj klub već počeo da traži novog šefa stručnog štaba.

"Sportski žurnal" je u današnjem štampanom izdanju objavio članak pod naslovom "Milinković nasleđuje Nikolića", ali u utorak pre podne, isti medij je na svom web sajtu objavio da je "Milinković opet izvisio".

Milinković je u ponedeljak viđen sa predsednikom Partizana Zoranom Popovićem u jednom beogradskom restoranu, što je navelo na zaključak da je dogovor "pao". Ali, prema saznanjima lista, Milinković nije prošao na sednici Sekretarijata kluba.

Nije tajna da navijači Partizana, u većini, ne žele Milinkovića na mestu trenera, između ostalog i zbog njegove epizode u Vojvodini kada je povukao ekipu sa terena u finalu Kupa Srbije baš protiv Partizana.

Ali, veliko je pitanje da li je uprava crno-belih "odigrala" onako kako su navijači želeli ili je reč o nekim drugim stvarima. Skloni smo da verujemo da reč navijača nije odigrala presudnu ulogu. Naravno, ako je sve ovo tačno.

Ljubinko Drulović, nekadašnji igrač Partizana, koji je slovio za kandidata, tvrdi da ga niko nije kontaktirao iz kluba.

U medijima se pominje i ime Miroslava Đukića, ali on je davno izjavio da ne želi da se vraća u srpski fudbal.

Više od ovoga trebalo bi da bude poznato u utorak uveče (trebalo bi da zaseda Sekretarijat Partizana - najuže rukovodstvo), a dan kasnije, dakle u sredu biće održana sednica Upravnog odbora kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar