Видео: И он је најбољи на свијету?! Тешко...

Ружно, ружно, ружније... Роналдо се ругао судији на Ел класику: Да ли ти се ово свиђа? Реалов ас тешко поднео чињеницу да после дуела са Пикеом није досуђен фаул. 

Фудбал 24.03.2015 | 11:40
Видео: И он је најбољи на свијету?! Тешко...

Дао је гол, погодио пречку, учествовао у акцији која је претходила офсајду из којег је Реал могао да поведе, али дан после Класика, учинак Кристијана Роналда није главна тема у шпанској јавности. Напротив, у први план се истиче понашање аса Мадриђана из првог полувремена сусрета са Барселоном које не може да се назове другачије него - простачким.

Незадовољан што после дуела са Ђераром Пикеом над њим није досуђен прекршај (већ је добио жути картон за симулирање), Португаалц је почео да прозива главног судију Антонија Матеуа. Неколико пута му је са дистанце добацио:

„Матеу, свиђа ли ти се ово?“

Да све буде горе, камера која је пратила само покрете Роналда снимила је и како се Кристијано хвата за међуножије и већ описаним повиком руга судији.

Ако је и од најбољег на свету - много је.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВИВА МАДРИД

24.03.2015 12:29

Лупетате вашу комуњарску политику која је базирана као и увек на лажима - Каталуња је једина провинција у Шпанији која је одмах признала Косово - и то званично са апсолутним противљењем владе из Мадрида!!!И дан данас Србе сматрају фашистима.Једини су у Шпанији примили групе избјеглица шиптара, и данас су пуни албанских банди које пљачкају по Барцелони...И поред свега Србе сматрају отпадом и фашистима - дођите да видите да са српским пасошом има да цркнете у Барцелони од глади - неће вам дати ни посао смећара!!!Али тако је увјек било са Србима - увек сте бирали погрешне пријатеље у вашој историји - па ето вам доказа како вам и иде - задњи у свему!!!

ОДГОВОРИТЕ