Video: I on je najbolji na svijetu?! Teško...

Ružno, ružno, ružnije... Ronaldo se rugao sudiji na El klasiku: Da li ti se ovo sviđa? Realov as teško podneo činjenicu da posle duela sa Pikeom nije dosuđen faul. 

Fudbal 24.03.2015 | 11:40
Video: I on je najbolji na svijetu?! Teško...

Dao je gol, pogodio prečku, učestvovao u akciji koja je prethodila ofsajdu iz kojeg je Real mogao da povede, ali dan posle Klasika, učinak Kristijana Ronalda nije glavna tema u španskoj javnosti. Naprotiv, u prvi plan se ističe ponašanje asa Madriđana iz prvog poluvremena susreta sa Barselonom koje ne može da se nazove drugačije nego - prostačkim.

Nezadovoljan što posle duela sa Đerarom Pikeom nad njim nije dosuđen prekršaj (već je dobio žuti karton za simuliranje), Portugaalc je počeo da proziva glavnog sudiju Antonija Mateua. Nekoliko puta mu je sa distance dobacio:

„Mateu, sviđa li ti se ovo?“

Da sve bude gore, kamera koja je pratila samo pokrete Ronalda snimila je i kako se Kristijano hvata za međunožije i već opisanim povikom ruga sudiji.

Ako je i od najboljeg na svetu - mnogo je.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

VIVA MADRID

24.03.2015 12:29

Lupetate vašu komunjarsku politiku koja je bazirana kao i uvek na lažima - Katalunja je jedina provincija u Španiji koja je odmah priznala Kosovo - i to zvanično sa apsolutnim protivljenjem vlade iz Madrida!!!I dan danas Srbe smatraju fašistima.Jedini su u Španiji primili grupe izbjeglica šiptara, i danas su puni albanskih bandi koje pljačkaju po Barceloni...I pored svega Srbe smatraju otpadom i fašistima - dođite da vidite da sa srpskim pasošom ima da crknete u Barceloni od gladi - neće vam dati ni posao smećara!!!Ali tako je uvjek bilo sa Srbima - uvek ste birali pogrešne prijatelje u vašoj istoriji - pa eto vam dokaza kako vam i ide - zadnji u svemu!!!

ODGOVORITE