Беговић: Са Спахом, идемо на ЕП!

Голман репрезентације БиХ Асмир Беговић истакао је да је врло значајно што се и Емир Спахић вратио у репрезентацију уоћи предстојећих квалификација.

Фудбал 24.03.2015 | 09:00
Беговић: Са Спахом, идемо на ЕП!

Асмир Беговић, голман Стоук ситија и репрезентације Босне и Херцеговине посјетио је данас спортско игралиште Завода за специјално образовање и одгој дјеце Мједеница гдје је том приликом казао да БиХ још увијек има шансу да се пласира на Европско првенство у Француској 2016. године.

"Вјерујем у то сто одсто. Увијек морамо позитивно гледати. Сада је нови почетак за нас у суботу, морамо ту побиједити па ћемо видјети каква је ситуација. Једноставно, имамо шест утакмица, од који пет сигурно морамо побиједити. Видјећемо како ће други играти, али морамо да гледамо позитивно, да побиједимо у што више утакмица", рекао је Беговић.

Истакао је да је врло значајно што се и Емир Спахић вратио у репрезентацију уочи предстојећих квалификација.

"Спаха, па свако зна за њега, он је квалитетан играч, велики карактер који ће нам сигурно помоћи али ја се радујем свим играчима у екипи. Пар нових играча је дошло и они ће донијети нову снагу и нову енергију у екипу, тако да вјерујем у сваког играча", казао је Беговић.

Беговић је финансирао изградњу спортског игралишта Завода за специјално образовање и одгој дјеце Мједеница.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xy

24.03.2015 10:47

... Као гледаоци.?

ОДГОВОРИТЕ