Begović: Sa Spahom, idemo na EP!

Golman reprezentacije BiH Asmir Begović istakao je da je vrlo značajno što se i Emir Spahić vratio u reprezentaciju uoći predstojećih kvalifikacija.

Fudbal 24.03.2015 | 09:00
Begović: Sa Spahom, idemo na EP!

Asmir Begović, golman Stouk sitija i reprezentacije Bosne i Hercegovine posjetio je danas sportsko igralište Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica gdje je tom prilikom kazao da BiH još uvijek ima šansu da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

"Vjerujem u to sto odsto. Uvijek moramo pozitivno gledati. Sada je novi početak za nas u subotu, moramo tu pobijediti pa ćemo vidjeti kakva je situacija. Jednostavno, imamo šest utakmica, od koji pet sigurno moramo pobijediti. Vidjećemo kako će drugi igrati, ali moramo da gledamo pozitivno, da pobijedimo u što više utakmica", rekao je Begović.

Istakao je da je vrlo značajno što se i Emir Spahić vratio u reprezentaciju uoči predstojećih kvalifikacija.

"Spaha, pa svako zna za njega, on je kvalitetan igrač, veliki karakter koji će nam sigurno pomoći ali ja se radujem svim igračima u ekipi. Par novih igrača je došlo i oni će donijeti novu snagu i novu energiju u ekipu, tako da vjerujem u svakog igrača", kazao je Begović.

Begović je finansirao izgradnju sportskog igrališta Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xy

24.03.2015 10:47

... Kao gledaoci.?

ODGOVORITE