Скупили се ''Орлови'' за Португалце!

Фудбалски репрезентативци Србије почели су у подне да се окупљају у центру ФСС-а у Старој Пазови како би обавили припреме за утакмицу против Португалије у квалификацијама за Европско првенство, која се у Лисабону игра у недељу 29. марта од 20.45.

Фудбал 23.03.2015 | 23:00
Скупили се ''Орлови'' за Португалце!

Португалија је други на табели Групе И квалификација са шест бодова, пет више од Србије, која је на четвртом месту. Уз утакмицу више од конкурената Данска води са 7 бодова, а иза Португалаца је Албанија, са четири. Србија је на зачељу заједно са Јерменијом, која такође има бод после три наступа.

Везни играч наше репрезентатације и Саутемптона, Душан Тадић, био је један од првих који су дошли на "прозивку":

"Добро је бити поново овде, прошло је доста времена откако смо се последњи пут окупили. Верујем да ћемо се добро спремити за Португалце, јер ми ионако играмо боље против бољих противника, па се надам да ће и овога пута бити тако. Бићемо спремни за 'Ла луж' и пуне трибине, јер сви наши играчи играју у великим клубовима, знају да се носе са притиском и пун стадион може да буде само додатан мотив. Кристијано Роналдо није цео тим Португалије, он јесте један од најбољих играча на свету, али имају они и друге на које морамо да обратимо пажњу. До утакмице има још доста времена, анализираћемо противника и бићемо спремни. Не знам још увек да ли ћемо бити задовољни евентуалним бодом, то ћемо већ видети после утакмице јер се у сваки меч улази са жељом да се победи, а видећемо како ће се овај одвијати", рекао је Тадић.

Коментари / 0

Оставите коментар