Skupili se ''Orlovi'' za Portugalce!

Fudbalski reprezentativci Srbije počeli su u podne da se okupljaju u centru FSS-a u Staroj Pazovi kako bi obavili pripreme za utakmicu protiv Portugalije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koja se u Lisabonu igra u nedelju 29. marta od 20.45.

Fudbal 23.03.2015 | 23:00
Skupili se ''Orlovi'' za Portugalce!

Portugalija je drugi na tabeli Grupe I kvalifikacija sa šest bodova, pet više od Srbije, koja je na četvrtom mestu. Uz utakmicu više od konkurenata Danska vodi sa 7 bodova, a iza Portugalaca je Albanija, sa četiri. Srbija je na začelju zajedno sa Jermenijom, koja takođe ima bod posle tri nastupa.

Vezni igrač naše reprezentatacije i Sautemptona, Dušan Tadić, bio je jedan od prvih koji su došli na "prozivku":

"Dobro je biti ponovo ovde, prošlo je dosta vremena otkako smo se poslednji put okupili. Verujem da ćemo se dobro spremiti za Portugalce, jer mi ionako igramo bolje protiv boljih protivnika, pa se nadam da će i ovoga puta biti tako. Bićemo spremni za 'La luž' i pune tribine, jer svi naši igrači igraju u velikim klubovima, znaju da se nose sa pritiskom i pun stadion može da bude samo dodatan motiv. Kristijano Ronaldo nije ceo tim Portugalije, on jeste jedan od najboljih igrača na svetu, ali imaju oni i druge na koje moramo da obratimo pažnju. Do utakmice ima još dosta vremena, analiziraćemo protivnika i bićemo spremni. Ne znam još uvek da li ćemo biti zadovoljni eventualnim bodom, to ćemo već videti posle utakmice jer se u svaki meč ulazi sa željom da se pobedi, a videćemo kako će se ovaj odvijati", rekao je Tadić.

Komentari / 0

Ostavite komentar