И Меша окупио ''Змајеве''!

У Тренинг центру Фудбалског савеза БиХ у Зеници данас је почело окупљање репрезентативаца. Селектор Баждаревић дочекује репрезентативце: Изузетно је важно да побиједимо Андору.

Фудбал 23.03.2015 | 23:20
И Меша окупио ''Змајеве''!

Селектор бх. репрезентације Мехмед Баждаревић је данас у Тренинг центру Фудбалског савеза БиХ (ФС БиХ) у Зеници, гдје је почело окупљање репрезентативаца, казао како се жели с екипом што боље спремити за предстојеће изазове који су пред њима.

Међу пристиглима су Ријад Бајић, Ибрахим Шехић, Авдија Вршајевиц, Тино Свен Сушић, Ведад Ибишевић, Сејад Салиховић и Миралем Пјанић, а остатак репрезентативаца пристигао је до 18 сати.

Баждаревић је рекао да је Андора квалитетна екипа, али да ће "змајеви" тражити своја три бода.

"Желим да што боље спремимо ово што нас чека и да се не понови она прва утакмица, јер сви знамо да је изузетно важно да побиједимо. Надам се да ће сви доћи здрави, спремни и мотивисани да будемо спремни за суботу", рекао је Баждаревић.

Он је рекао да је јако добра вијест то што нема отказа репрезентативаца због повреда и да ствари, за сада, иду у најбоље реду.

"Моји сарадници и ја смо одавно гледали Андору на снимцима тако да знамо шта могу, а шта не те знамо њихове квалитет. Ми ћемо имати одговор на оно што нас чека. Више пута сам истицао да је Андора за мене јако важна, као да се ради о било којој другог репрезентацији. Према томе, не треба их лако схватити. На нама је да покажено озбиљност и храброст, а Андора је репрезентација против које ми идемо тражити три бода", јасан је био Баждаревић.

Први тренинг "змајеви" ће имати сутра у 17 сати, а утакмица с Андором се игра 28. марта у Андора ла Вели. Након тога, три дана касније, репрезентативци БиХ ће одиграти пријатељски меч с Аустријом у Бечу.

Коментари / 0

Оставите коментар